EVELINA
COACH

Evelina är duktig på att se hela människan och få dig att utvecklas både som person och i din fysik! Fokus och vilja är Evelinas stora egenskaper som PT, att få dig att våga gå utanför ”boxen” och utveckla din teknik. Styrketräning med skivstång eller med kroppen är ett stort intresse hos Evelina som också har en bakgrund på handollsplanen på elitnivå.

STABBE
COACH

Stabbe är KMTi:s fighter med den extrema fysiken. Han har en bakgrund som boxare och tävlande på elitnivå. Stabbe ger sina kunder så mycket inspiration så att de enkelt hittar sin motivation! Uthållighet med framförallt löpning som fokus, skivstång och kroppen som redskap är något som tillhör Stabbes passion. Hans helhetssyn på hälsa genomsyrar hans arbete och metoder mot individens personliga mål.

MALIN
COACH

Malin är en ödmjuk och godhjärtad person som brinner för träning och vill alltid plocka fram det bästa för allas hälsa och personliga mål. Hon har en uppväxt som ”bonntös” i norra Värmland och hennes personliga träningsmotto är ”Hellre råg i ryggen än deg på magen”.

MERLE
COACH

Merle älskar löpning i synnerhet och träning i allmänhet och vill att fler ska upptäcka fördelarna med och glädjen i en aktiv livsstil. Hon ser på helheten med träning, kost och resten av livet för att skapa förutsättningar för en långsiktig förändring.

Med henne som coach kan du förvänta dig att bli guidad till att gå utanför din bekvämlighetszon och ta i lite extra för att komma närmre just dina målsättningar. Utveckling utifrån din egen nivå är det vi ska fokusera på.

JENS
COACH

Jens är en jordnära norrlänning som brinner för hälsa och träning. Hans styrka är hans genuina intresse att höja din prestation, motivera och på ett positivt sätt hjälpa dig nå dina mål.
Han hjälper dig att hitta en hållbar livsstil med kost och träning  anpassad till din vardag. Han stöttar dig med glädje och positiv energi där du och din träning är i fokus med målet om en meningsfull vardag där kost och träning tar dig till nya nivåer.