Företagshälsa

KMTi Företagshälsa är en modern företagshälsa där fokus ligger på friskvård och effektiv rehabilitering.

KMTi Företagshälsa arbetar med helhetsperspektivet där såväl fysiskt som psykiskt välmående är av stor vikt. Vi är övertygade om att fysisk aktivitet förebygger ohälsoutveckling.

karinpratarVår utgångspunkt är att ha hög tillgänglighet när behov finns. Tillgänglighet och effektivitet är synnerligen viktiga komponenter för en lyckad rehabilitering och härigenom snabbare kunna återgå till arbetet. Att hålla personalen frisk på lång sikt kräver att friskvårdsfrågan ständigt hålls aktuell.

KMTi Företagshälsa har stort fokus på det förebyggande arbetet genom att avtalet erbjuder friskvårdsträning för företagets anställda. Det innebär att de anställda får ett personligt träningskort som ger full nyttjanderätt till samtliga delar av KMTi’s träningsutbud på Säterivägen 6 vilket innebär ett stort variationsrikt gruppträningsutbud, gym och självfallet även rehabiliteringsträning. Vi erbjuder även mot ett tillägg möjlighet till träning på KMTi Boxen som riktar sig till dig som gillar högintensiv, funktionell och varierad träning med stort fokus på individen. Vårt förebyggande arbete innefattar naturligtvis också arbetsmiljöfrågor så som ergonomi och psykosocial arbetsmiljö.

KMTi Företagshälsa kan tillsammans med företaget skräddarsy aktiviteter där vi lyfter friskvårdsfrågor.
Dessa tillfällen kan innehålla motionsinslag/träning såväl som föreläsningsupplägg. Grundtanken i vår företagshälsa är att hålla friskvårdstankarna levande och öka motivationen till ett hälsomedvetet liv!

Konceptet KMTi Företagshälsa är det självklara alternativet när ni söker en helhetslösning.
Välkommen att kontakta Karin Brodén för offert, avtalsfrågor eller personlig presentation på 070-576 25 50 eller karin@kmti.se

Mottagningen är öppen måndag-fredag 07.30-16.00

Tel: 054-55 77 105
E-post: fh@kmti.se
Fax: 010-139 96 91

Kan vi inte ta ditt samtal under denna tid är du välkommen att lämna ett meddelande.
Vi återkommer så snart vi kan eller nästkommande dag. Du kan också nå oss via mail.