kmti-yoga-tjej

Senaste nytt från KMTi

Nyhet Open-tider i Boxen!

Nu finns det chans för er att träna fritt i Boxen!

Från och med den 22/4 kommer lördagspasset mellan 11.15-12.15 i Boxen att utgå. Det ersätts med två Open-tider mellan 11.15-12.15 och 12.30-13.30 varannan lördag med start 29/4. På våra Open-tider är det fri träning och Evelina finns där för att hjälpa er att utveckla precis just det ni vill.

Bokningen för Open-tiderna öppnar 24-timmar innan och det finns 10 platser på varje tid.

Välkommen!

 

CrossBox-00009

Ny release SomaMove® 18/4

Imorgon tisdag 18/4 kl.18.00 leder Hanna och Maria en teamklass i SomaMove® med en ny release. 

SomaMove® är ett härligt pass där vi arbetar i ett oavbrutet flöde av rörelsemönster. Här tränar du din styrka, kondition, rörlighet, stabilitet och balans.

Varmt välkomna!

image

 

 

 

 

Specialpass på gruppträningsschemat

Under kommande vecka har vi några specialpass på grupppträningsschemat.

Måndag 17 april kl 17.00 leder Emelie Total training som är ett roligt och högintensivt pass. Vi jobbar i intervaller på fyra olika stationer där  styrka- och konditionsövningar varvas. Passet avslutas med en riktig utmaning!

Tisdag 18 april kl kl 18.15 kommer Christian och Jessica att utmana er i ett roligt och utmanande spinningpass på 90 minuter och samma dag kl 18.00 kommer även Maria och Hanna att tillsammans leda Soma Move med en ny release.

Varmt Välkomna och Glad Påsk!

Påsklovsträning för skolungdomar

Nästa vecka är det äntligen v.16 och Påsklov! Vi erbjuder då gratis träning för alla pigga och glada skolungdomar 13-18 år. Ungdomar 13-16 år går i målsmans sällskap enligt vanliga regler. Varmt välkomna att testa på vårt roliga gruppträningsutbud och träning i gymmet.

kmti-zumba-dans

 

 

 

Fri provträning 13-30/4

image

 

Välkommen in till KMTi’s reception så hjälper vi dig att registrera ett prova på kort. Du får även tillgång till vår app där du enkelt kan boka dig på pass. Under den här perioden kan du testa vårt roliga gruppträningsutbud och träna i gymmet (gäller ej KMTi Boxen).

Hoppas vi ses!