Senaste nytt från KMTi

KMTi på Företagssalongen 25/1

Vi är laddade för en rolig dag som utställare på Företagssalongen. KMTi finns på plats med KMTi Företagshälsa, prova på vecka, tävling och mycket mer. Kom och knyt nya värdefulla kontakter med spännande utställare från näringslivet. Hoppas vi ses där!

KMTi ny loppsponsor till Karlstadsimmet

Glad Nyhet! Vi är ny loppsponsor till Capa Karlstad som arrangerar Karlstadsimmet, Värmlandsklassikern, Karlstad Triathlon, Karlstad Swimrun, Karlstad Trailrun och Hammaröloppet.

Capa Karlstad drivs av Pär Johansson och Magnus Norman som själva älskar att röra på sig, drivs av passion och vill inspirera till rörelse, motion och träning. -Vi är medelålders, vi är föräldrar, vi är syskon, vi är barn och vi är vänner och vi vill utmana dig, inspirera dig och få dig att våga lite mer säger Pär och Magnus.

Karlstadsimmet som är en del av Värmlandsklassikern har tre distanser. Du kan på valfritt sätt simma 400m, 1500m eller 3000m i Mariebergsvikens lugna och skönt tempererade vatten. Mer info och anmälan www.karlstadsimmet.se

Mollys Hörna stängt p.g.a renovering

Hej alla glada kunder! Vi vill informera er om att fr.o.m måndag 22/1 kommer Mollys Hörna hållas stängt p.g.a renovering i ca 2-4 veckor. Självklart uppdaterar vi er när vi är tillbaka igen. Passa på att njuta av allt gott från Mollys fram till dess. Varmt välkomna snart igen!

Ändring i gruppträningsschemat

Onsdag 17 januari ersätts Athletic Control 60 min kl 18.00 med Cirkel Functional 45 min samma tid.

Cirkel Functional är en gruppträningsklass som stärker upp hela din kropp och utmanar både din styrka, kondition, balans och rörlighet.

Varmt välkomna!

Ändrad tid för Soma Move söndag 14 januari

Nu på söndag 14/1 startar Soma Move 45 kl 18.15 istället för kl 18.00.

Detta är tillfälligt, veckan efter körs passet på ordinarie tid igen.

Varmt välkomna!