Senaste nytt från KMTi

Enkät gruppträning

Hjälp oss att göra vår gruppträning ännu bättre!
Vi uppskattar om du har möjlighet att fylla i följande enkät.

Tack för din medverkan!

https://sv.surveymonkey.com/r/7L359F8

Ändrad tid för Buren på onsdag 13/2

Onsdag den 13/2 kommer burenpasset att vara kl. 18.00 istället för 17.15
Detta är endast en tillfällig ändring.

Är du i behov av massage?

Johan Larsson, är certifierad massör, personlig tränare och kostrådgivare med en helhetssyn på hälsa.

Han erbjuder svensk klassisk massage – både för dig med en specifik problematik, t ex stelhet, värk eller liknande – och för dig som vill varva ner och släppa på stressen med en långsam, djup avslappnande behandling. Massagen passar även dig som vill förbättra dina träningsresultat genom att den ökar blodcirkulationen och ger kroppen en snabbare återhämtning.

Inför varje session stämmer vi av hur kroppen mår och vid behov gör vi en djupare anamnes (hälsogenomgång) och scanning. Viktigt för mig är att vi har en öppen dialog och att du känner dig fri att uttrycka ifall dina behov ändras under massagen.

Välkommen att boka tid hos oss på KMTi!
Kontakta vår reception på 054-55 77 100

Nyhet på KMTi – Ortoskliniken

Välkommen till Ortoskliniken i Karlstad. Här träffar du Marcus Rydberg som är legitimerad ortopedingenjör och specialist på fot- och belastningsrelaterade skador.

Ortoskliniken i Karlstad finns hos oss på KMTi torsdagar och fredagar.

Här får du hjälp med att förebygga eller rehabilitera en skada. Tillsammans med KMTi’s erfarna fysioterapeuter/sjukgymnaster, skapar vi de bästa förutsättningarna för att hjälpa dig i din behandling.

På Ortoskliniken tillverkar vi individuellt utformade skoinlägg efter dina behov, vi provar ut gördlar och olika typer av stödförband. Klicka här för att boka en tid online för en konsultation. Varmt välkommen!

Alla kontaktuppgifter till Ortoskliniken hittar du på www.ortoskliniken.se

Nyhet – AfHo

AfHo, en blandning av Afro och House. En lättsam dansklass med mycket energi, känsla och driv. Fokus ligger på känsla och på att släppa loss, mer än på svåra steg. Vi arbetar med stora dynamiska rörelser som öppnar upp och frigör – grymt bra för stela bröstryggar, framåt-roterade axlar och inskränkt rörlighet i överkroppen.  Du får möjlighet att stimulera både koordination och motorik. Du får en skön känsla i kroppen och du kan bara röja loss utan prestige. Kort sagt; funktionell rörelseglädje.