kmti-yoga-tjej

Senaste nytt från KMTi

Avvikande öppettider Kristi Himmelsfärd

Under Kristi Himmelsfärdshelgen har vi avvikande öppettider:

Torsdag 25/5 10.00-20.00

Vår barnpassning Labanklubben är stängd torsdag 25/5 och fredag 26/5.

Välkomna!

Ändringar i gruppträningsschemat v.21- v.22

Då fyra av våra instruktörer Magda, Karin, Frida och Linda åker till Kroatien på träningsresa tisdag 23 maj- onsdag 31 maj har vi gjort några ändringar i gruppträningsschemat. Schemat är uppdaterat och ni hittar det här på vår hemsida. Uppmärksamma även att det är röd dag torsdag 25 maj (Kristi himmelsfärd) och klämdag fredag 26 maj. Även då är det några ändringar. Vi hoppas att ni har överseende med detta.

Glada hälsningar/ Personalen, KMTi

 

 

 

Ändringar i gruppträningsschemat 17/5

Imorgon onsdag 17/5 är det äntligen dags för årets stora tjejfest Vårruset! Hoppas ni kommer och hejar på lag KMTi och alla andra glada tjejer.

Självklart erbjuder vi gruppträning på KMTi under kvällen, men med några ändringar i schemat. Se appen eller hemsidan. Vi på KMTi önskar alla Vårrusare stort lycka till!

 

Sommarkort i KMTi Boxen

Träna i vår roliga box under sommaren! Med boxens sommarkort kan du träna både i boxen och på KMTi under juni, juli, augusti för endast 1500kr. Du som redan är KMTi medlem betalar 600kr för att träna i boxen under den här perioden. Vi ser fram emot en rolig träningssommar tillsammans med dig!

/Johanna, Stabbe, Evelina och Marcus.
box-kmti

Sommarkort på KMTi

Vi ser fram emot en härlig träningssommar tillsammans med dig! Med KMTi’s sommarkort kan du träna hela juni, juli och augusti för endast 1100kr. Gäller all träning på KMTi, Säterivägen 6.

Hoppas vi ses!

Tabata00016