Senaste nytt från KMTi

Jose Nuñez till KMTi 26/11

Haka på när inspiratören Jose Nunez gästar KMTi söndag 26/11! Jose kommer att vidareutbilda våra instruktörer inom sitt eget träningskoncept Mooveo som handlar om varierad funktionell träning. Vi vill passa på att ge er medlemmar möjligheten att lyssna på och träna med denna stora inspiratör.

När: Söndag 26/11
kl.12.00 Föreläsning ”Framtidens träning” – José Nunez
kl.13.00 Träningspass med boll – José Nunez
Var: Loungen och A-salen.
Bokning: Sker via KMTi appen, öppnas idag mån 20/11.
Pris: 150 kr, betalning sker via receptionen.

Framtidens träning!
Hur kommer det sig att vi trots all kunskap, resurser och möjligheter kring träning och hälsa fortfarande inte mår bättre än vad vi gör? Kan vi med nya tankar skapa ett nytt görande som får fler att träna, och få fler att må bättre?

Jose delar med sig av sin 30-åriga erfarenhet som tränare och konsult där han hela tiden eftersträvar stärkt prestation och ökad livsglädje. På ett lättsamt och insiktsfullt sätt tar Jose med dig som lyssnar på en resa som inspirerar och samtidigt ger praktiska tips som du direkt kan börja använda i din träning och vardag.

Till vardag utbildar Jose ledare, föreläser, bloggar och skriver på böcker. Den som har ett gott minne minns honom från olika framträdanden i TV och tidningar där han hela tiden har förespråkat för en utmanande träning som samtidigt skapar skratt och lust som spiller över på vardagens utmaningar.

jose-nunez

Extra spinningpass på söndagar

Kul att så många vill köra spinning. Vi har valt att sätta in ett extra spinningpass kl 15.30 varje söndag från och med 19/11 och fram till julschemat startar vecka 51. Därmed utgår Söndags Surprise.
Vi önskar er alla en trevlig helg!

Yoga Of Hope 18/11

Yoga Of Hope kommer att genomföras över hela världen lördag 18 november 2017 och vi på KMTi är stolta över att delta i detta världsomfattande event med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden.
Klockan 09.15 kör vi en 90 minuter lång klass i Poweryoga med vår duktiga instruktör Rose-Marie och du är varmt välkommen.
Innan eller efter passet kommer du ha möjlighet att lämna ett bidrag på 100 kr eller mer till barncancerfonden men detta är självklart frivilligt.
Bokningen sker som vanligt tidigast 24 timmar innan passets start och eventuellt bidrag sker via receptionen. Du kan läsa mer om evenemanget här: https://www.barncancerfonden.se/event/yoga-of-hope/
Tillsammans kan vi göra skillnad! #KMTi

 

Ändringar i gruppträningsschemat 11/11

På grund av sjukdom ersätts Body Sculpt med en Tabata 45 minuter imorgon lördag 11/11.

Vi hoppas att ni har överseende med detta.

Med vänlig hälsning personalen på KMTi.

Söndags Surprise 12/11

Passa på att träna utomhus med Carin L i den härliga friska höstluften. Veckans Söndags Surprise 12/11 kl 10.30 är stavgång/styrka. Passet passar alla och stavar finns att låna på KMTi. Under passet varvas teknik, kondition och styrka. Varmt välkomna!