KMTi Träning Utomhus

Jose Nuñez till KMTi 26/11

Haka på när inspiratören Jose Nunez gästar KMTi söndag 26/11! Jose kommer att vidareutbilda våra instruktörer inom sitt eget träningskoncept Mooveo som handlar om varierad funktionell träning. Vi vill passa på att ge er medlemmar möjligheten att lyssna på och träna med denna stora inspiratör.

När: Söndag 26/11
kl.12.00 Föreläsning ”Framtidens träning” – José Nunez
kl.13.00 Träningspass med boll – José Nunez
Var: Loungen och A-salen.
Bokning: Sker via KMTi appen, öppnas idag mån 20/11.
Pris: 150 kr, betalning sker via receptionen.

Framtidens träning!
Hur kommer det sig att vi trots all kunskap, resurser och möjligheter kring träning och hälsa fortfarande inte mår bättre än vad vi gör? Kan vi med nya tankar skapa ett nytt görande som får fler att träna, och få fler att må bättre?

Jose delar med sig av sin 30-åriga erfarenhet som tränare och konsult där han hela tiden eftersträvar stärkt prestation och ökad livsglädje. På ett lättsamt och insiktsfullt sätt tar Jose med dig som lyssnar på en resa som inspirerar och samtidigt ger praktiska tips som du direkt kan börja använda i din träning och vardag.

Till vardag utbildar Jose ledare, föreläser, bloggar och skriver på böcker. Den som har ett gott minne minns honom från olika framträdanden i TV och tidningar där han hela tiden har förespråkat för en utmanande träning som samtidigt skapar skratt och lust som spiller över på vardagens utmaningar.

jose-nunez