Sjukgymnast

På KMTi möter du en lång erfarenhet av privatetablerad sjukgymnastik/fysioterapi. Tidbokning och frågor hanteras samt besvaras av sjukgymnasterna själva.

Sjukgymnasterna på KMTi har lång och bred erfarenhet av sjukdomar och besvär från rörelseorganen. Flera sjukgymnaster på KMTi har eller har haft meriterande uppdrag inom idrotten på såväl klubb som landslagsnivå.

Sjukgymnast KarlstadOMT (ortopedisk manuell terapi), idrottsmedicin (inkluderat certifierad specialistkompetens), akupunktur och behandling av reumatiska sjukdomar är några exempel på områden där sjukgymnasterna har speciella kunskaper. Inte minst finns här också en synnerligen utvecklad diagnostisk förmåga, vilket innebär att du som patient även kan använda någon av våra sjukgymnaster/fysioterapeuter för ex. bedömning av besvär eller skada.

Samtliga sjukgymnaster/fysioterapeuter jobbar via sin egen privatetablering och är underställt Landstinget i Värmland, vilket innebär för dig som patient att du hanteras på samma vis som i primärvården. Patientavgiften är 200:- per behandlingsbesök.

Sjukgymnast KarlstadHögkostnadsskydd gäller vid besök hos våra sjukgymnaster/fysioterapeuter. Som patient får du även din rehabiliterande träning till reducerat pris.

Remiss erfordras ej, vilket innebär att du kan söka direkt till någon av våra sjukgymnaster/ fysioterapeuter.

Här ser du de sjukgymnaster/fysioterapeuter som har sin verksamhet på KMTi. Var av dem kontaktas på sitt eget telefonnummer, vilket innebär att du ringer direkt till respektive sjukgymnast/fysioterapeut för att boka tid. Möts du av telefonsvarare är sjukgymnasten/fysioterapeuten upptagen med patient. Uppge namn och telefon nummer så kontaktar de dig.