EVELINA
COACH

Evelina är duktig på att se hela människan och få dig att utvecklas både som person och i din fysik! Fokus och vilja är Evelinas stora egenskaper som PT, att få dig att våga gå utanför ”boxen” och utveckla din teknik. Styrketräning med skivstång eller med kroppen är ett stort intresse hos Evelina som också har en bakgrund på handollsplanen på elitnivå.

STABBE
COACH

Stabbe är KMTi:s fighter med den extrema fysiken. Han har en bakgrund som boxare och tävlande på elitnivå. Stabbe ger sina kunder så mycket inspiration så att de enkelt hittar sin motivation! Uthållighet med framförallt löpning som fokus, skivstång och kroppen som redskap är något som tillhör Stabbes passion. Hans helhetssyn på hälsa genomsyrar hans arbete och metoder mot individens personliga mål.

MERLE
Föräldraledig

Merle älskar löpning i synnerhet och träning i allmänhet och vill att fler ska upptäcka fördelarna med och glädjen i en aktiv livsstil. Hon ser på helheten med träning, kost och resten av livet för att skapa förutsättningar för en långsiktig förändring.

Med henne som coach kan du förvänta dig att bli guidad till att gå utanför din bekvämlighetszon och ta i lite extra för att komma närmre just dina målsättningar. Utveckling utifrån din egen nivå är det vi ska fokusera på.