Träning

Välkommen till ditt kompletta träningscenter!

KMTi Träning Karlstad

Vi vill förmedla en sund, positiv och glädjefylld känsla runt träning och motion. Ivern är stor att ständigt via innovativa grepp utveckla anläggningen och dess träningsfaciliteter – potentialen är enorm! För oss är det en självklarhet att jobba för att du som medlem också ska uppleva att – som vi brukar säga – KMTi är världsklass!

KMTi är en fristående anläggning och vi är stolta över vår historik från tidigt 80-tal. Vår långa tradition och erfarenhet av uppdrag inom idrotten har skapat en gedigen kunskapsbank inom träning.

Anläggningen har stora öppna ytor och är välutrustad för såväl styrketräning som rehabilitering. Vi hjälper dig att komma igång med din träning med skräddarsydda upplägg och vi kan givetvis även erbjuda Personlig träning! Förutom den fina träningsverksamhet som KMTi bedriver kan vi även erbjuda hög kompetens inom rehabilitering där man kan söka både privat och som företag.

Vi har en av Sveriges mest genomtänkta tränings- och rehabiliteringsanläggningar och utifrån begreppet det är ”inne att vara ute” har vi satsat på ett för branschen unikt koncept! Vi erbjuder ett stort utbud av gruppträning där en del av dessa körs utomhus på vår konstgräsmatta eller i den närliggande fantastiska skogen. Du kan lätt ta en skön joggingtur innan din övriga träning eller varför inte en tur på dina längdskidor som avslutas med en stund i bastun.

Möjligheterna hos oss är många. Det kan handla om kost, specifik träning eller till och med någon form av ”total entreprenad”. Vi ger även föreläsningar och kurser där vi delar med oss av våra erfarenheter.

Välkommen du också!