Gruppträning - det är glädje att träna tillsammans!

Gruppträningen på KMTi erbjuder ett stort och varierat utbud – här finns något som passar alla!

Vi är stolta och glada över vårt stora och variationsrika utbud av gruppträningsklasser. Under högsäsong kan du välja bland cirka 80 klasser/vecka. Vi kan erbjuda dig allt ifrån fartfyllda dansklasser till pulsdrivande spinning och högintensiva intervallpass. I vårt breda utbud finner du också flera olika former av rörelsefrämjande och återhämtande yoga och för dig som vill träna mer styrkeinriktat så hittar du bland annat core boll och vårt egna koncept ”Lift It”.

På våra gruppträningsklasser utgår alla deltagare från sin egen fysiska förmåga. Våra inspirerande instruktörer guidar dig genom övningarnas utförande, teknik och koreografi samtidigt som de uppmuntrar dig att ta i det där lilla extra! Prova dig fram och du kommer hitta det som passar dig bäst.

Läs gärna igenom beskrivningarna av våra gruppträningsklasser för att få en tydlig vägledning om vad syftet med de olika klasserna är. Kontakta personalen i receptionen vid frågor och funderingar. Vi finns på plats för att hjälpa dig som medlem.