Personlig träning

KMTi erbjuder personlig träning – utifrån dina behov och önskemål anpassar vi upplägget.

Vill du bli starkare, kunna springa fortare eller gå ner i vikt? Vill du komma igång eller utveckla din träning? Vill du hitta glädjen och inspirationen i träningen? Låt våra Personliga Tränare hjälpa dig. Våra Personliga Tränare arbetar både med individuella medlemmar och jobbar även med små grupper dvs small group training.

Varför Personlig träning?

  • Det ger dig hög kvalitet på träningen
  • Personligt upplägg som passar just dig
  • Tränaren följer och coachar dig hela vägen
  • Du når lättare dina mål
  • Stöd i att öka din inspiration/motivation

Vid frågor eller tidbokning kontakta receptionen på 054 – 55 77 100.

Malin

Malin är en ödmjuk och godhjärtad person som brinner för träning och vill alltid plocka fram det bästa för allas hälsa och personliga mål. Hon har en uppväxt som ”bonntös” i norra Värmland och hennes personliga träningsmotto är ”Hellre råg i ryggen än deg på magen”.

Stabbe

Stabbe är KMTi:s fighter med den extrema fysiken. Han har en bakgrund som boxare där han tröttar ut sin motståndare med hög slagfrekvens. Stabbe ger sina kunder så mycket inspiration så att de enkelt hittar sin motivation! Hans helhetssyn på hälsa genomsyrar hans arbete och metoder mot individens personliga mål.

Evelina

Evelina är duktig på att se hela människan och få dig att utvecklas både som person och i din fysik! Fokus och vilja är Evelinas stora egenskaper som PT, att få dig att våga gå utanför ”boxen” och utveckla din teknik. Styrketräning med skivstång eller med kroppen är ett stort intresse hos Evelina som också har en bakgrund på handollsplanen på elitnivå.

Merle

Sidan uppdateras.