Massage

På KMTi finns möjlighet till olika massagebehandlingar. Djupare behandlingsmassage, avslappnande massage och/eller koppning.
Vi erbjuder massagetider både vardag och helg samt dag, eftermiddag och kvällstid.

Avslappningsmassage/Taktil massage:
En behaglig massage som genomförs med lättare grepp och långsamma rörelser. Släpper på stress och psykiska spänningar.

Behandlingsmassage:
Utifrån kundens behov och önskemål arbetas spända muskler igenom med punktbehandling, töjning och andra djupare grepp. Vi har en dialog under massagen för att få en så effektiv behandling som möjligt.

Koppning:
Med koppar gjorda av silikon skapar massören ett vakuum mellan koppen och huden. Koppen dras längs muskeln eller sätts fast på ömma punkter. Koppning ökar blodcirkulationen och rensar musklerna på slaggprodukter. Koppning kan ses som ett komplement till övriga massagebehandlingar och kostar inget extra. Koppning kan utföras av Johan Larsson.

Du bör vara försiktig med massage om du har:

  • feber
  • förkylning
  • olika former av cancer (speciellt hudcancer)
  • utbredda åderbråck i underben
  • avancerad åderförkalkning
  • grav benskörhet

Efter avslutad behandling finns tillgång till bastu.

Bokning sker via KMTi’s reception på 054 – 55 77 100.
Vid eventuell avbokning ska detta ske 24 timmar innan bokad tid, i annat fall debiteras halva kostnaden. Uteblivet besök som ej avbokats debiteras full kostnad.

30 min

Djupare Behandlingsmassage / Massage för avslappning (rygg och nacke/eget val).
400 kr

60 min

Djupare Behandlingsmassage / Massage för avslappning (rygg, nacke, säte, armar eller ben/eget val).
650 kr

90 min

Djupare Behandlingsmassage / Massage för avslappning.
950 kr

Våra massörer:

Johan Larsson

Johan Larsson, är certifierad massör, personlig tränare och kostrådgivare med en helhetssyn på hälsa.

Han erbjuder svensk klassisk massage – både för dig med en specifik problematik,
t ex stelhet, värk eller liknande – och för dig som vill varva ner och släppa på stressen med en långsam, djup avslappnande behandling. Massagen passar även dig som vill förbättra dina träningsresultat genom att den ökar blodcirkulationen och ger kroppen en snabbare återhämtning.

Inför varje session stämmer vi av hur kroppen mår och vid behov gör vi en djupare anamnes (hälsogenomgång) och scanning. Viktigt för mig är att vi har en öppen dialog och att du känner dig fri att uttrycka ifall dina behov ändras under massagen.

Wenke Herzog

Wenke är certifierad massör och medicinsk massageterapeut. Hon erbjuder svensk klassisk massage som en djupgående muskelmassage.

Wenke behandlar olika problem såsom nackspärr, huvudvärk, stela axlar, ont i ryggen, höftsmärtor och smärtutstrålningar i armar och ben för att nämna några besvär.

För att göra behandlingen mer effektiv kombineras massagen med en kort anamnes (hälsogenomgång) vid första samtalet med terapeutisk stretching på massagebänken, triggerpunktbehandling samt tester inom skadeläran för att ta reda på hur muskler och leder mår.

Gustav Gårdlund

Gustav Gårdlund är diplomerad massageterapeut och arbetar passionerat som massör sedan 4 år. För honom är massage en värdefull nyckel till ett bättre liv.

Gustavs koncept bygger på en kombination av klassisk, djupgående och långsam beröring med armbågar, fingrar och fasta händer som verktyg, även ledmobilisering och yoga stretch förekommer under sessionen. Kroppens bindvävnad luckras upp tack vare det djupare trycket som appliceras,
vilket bidrar till ökad blodcirkulation och en mer flexibel och smärtfri kropp.