MOLLYS HÖRNA

I Mollys Hörna finner du näringsrika sallader varje dag måndag till fredag. Mättande mackor, goda mellanmål och mycket mer. Mollys Hörna finns vid receptionen på KMTi.

CATERING

Välkommen att förbeställa sallader eller smörgåsar till ert företag eller privat.

Kontakta Mollys Hörna senast tre dagar innan på malin.martensson@kmti.se.

OM MOLLYS HÖRNA

Mollys Hörna erbjuder dig bra och näringsrik mat – Sallader i världsklass helt enkelt!

Hjärtat i Mollys Hörna är från början Malin Mårtensson som har ett stort intresse för träning, hälsa och matlagning. Namnet Molly är ett smeknamn som kommer från hennes tid som kock och när hon som liten tävlade i längdskidåkning. För Malin är det helheten som är viktig, hon har fokus på rätt mat och rätt träning tillsammans med rätt återhämtning.


Malins syn på träning och mat är att det är byggstenar i kroppen. Det är viktigt att ha med alla delar och att man bygger en bra grund. Mollys Hörna är noga med vilka leverantörer man jobbar med och försöker aktivt välja svenskproducerade råvaror. Det är viktigt att maten inte bara är nyttig utan att den också är god och att det är en upplevelse. Det ska vara enkelt att laga mat och inte vara svårt att hitta rätt byggstenar till kroppen. I Mollys Hörna arbetar vi aktivt med att undvika tillsatser i de produkter vi använder och att eliminera det vita sockret.

Välkommen in till oss!